Rólunk

Van, amit érdemes és van, amit muszáj megőrizni a jövőnek

Nincs ez másképp az építészetben sem. Szerencsére egyre inkább fontossá válik építészeti emlékeink konzerválása. Nemcsak védettség alatt álló, hanem akár, csak egy szűk közösség számára értékkel bíró több évtizeddel vagy száz évvel ezelőtt készült belső tér kapcsán.

Ezeknek az építészeti műveknek szerves része a burkolat. A M:ESH projekt az ilyen feladatok megoldását tűzte ki céljául. Nem titok, a jelen weboldal mögött egy régóta burkolatokkal foglalkozó cég, a Marrakesh Cementlap áll, ahol az erős eklektika a meghatározó, szerintünk nem elég teret engedve a hazai műemlék és műemlék jellegű burkolatok irányában támasztott igények kielégítéséhez.

Így is számos elégedett ügyfelet, és még annyi gyönyörűen felújított padlót tudhatunk magunk mögött. Bízunk benne, hogy még több áll előttünk.

Ossza meg velünk gondolatait és gondolkozzunk együtt, találjunk megoldást. Legyen szó patinás villaépületről, lakásokról, társasházak körfolyosójáról, vidéki házakról, vagy akár nagy múltú épületekben renoválásáról. A sort még lehet folytatni.

képek további munkákból

Közreműködésünk számtalan elképzelést segített megvalósítani. Portfóliónkban megtalálható  19. század végén, 20. század elején épült templomok, lépcsőházak és körfolyosók korhű felújítását.  Számos intézményi épület renoválásához szállítottunk már burkolatot Magyarországon és szomszédos országokba is. Természetesen a klasszikus burkolatoknak végtelen felhasználási lehetőséget lehet találni. Stílusos éttermek, hotelek, apartmanok, de akár egy hangulatos otthon is méltó helye lehet burkolatainknak.

Tekintse meg munkáikat!

Hamarosan a galériában

cropped-LOGO_simple.png

Kapcsolat

  • Bemutatóterem

    1088 Budapest, Bródy Sándor utca 34.

  • E-mail

    info@muemlekburkolat.hu

  • Telefon

    +36 1 783 9434

Copyright © 2021 Marrakesh Bt. Minden jog fenntartva
Szolgáltató: MikroVPS Kft.